“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 16 Haziran 2023, Cuma 09:44 tarihinde eklendi. 3220 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 24 bin 288 öğrenci bugün karne alacak

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı bugün sona erecek. Lüleburgaz’da bugün 24 bin 288 öğrenci karne alacak.
Lüleburgaz’da 24 bin 288 öğrenci bugün karne alacak  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cihan Erdem’in mesajı şöyle; “Lüleburgaz eğitim camiası olarak öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizin gayretli çalışmaları, velilerimizin destekleri ile birlikte 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılını başarılı şekilde tamamladık. Emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiasında görev alan tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında resmi ve özel okullarımızda öğrenim gören ve anasınıfı öğrencileri dahil toplam 24.288 öğrencimiz 16 Haziran Cuma günü itibariyle karnelerini alarak yaz tatiline gireceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda resmî ve özel örgün eğitim kurumlarının 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12'nci sınıflarında öğrenim gören istekli öğrenciler için 3 Temmuz - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında yaz okulları açılacak ve 8 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik yine bu tarihler arasında LGS ve YKS’ye hazırlık için destekleme ve yetiştirme kursları düzenlenecektir.

Bilim ve sanat merkezleri bünyesinde bilim ve sanat alanlarında hazırlanan atölye programları çerçevesinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıf düzeyine kadar öğrencilerin katılacağı yaz okulları açılacaktır.

Öğrencilerimizin dinlenmesi ve kendilerini geliştirmesi için bir fırsat olan yaz tatili,  11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim dönemi ile son bulacak olup , tüm öğrencilerimize iyi tatiller diler ve bu vesileyle YKS sınavına girecek olan 12.sınıf ve mezun öğrencilerimizin emeklerinin karşılıklarını almalarını temenni ederim.”

Ertan BAYER

                                                                                             

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek