Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 19 Ağustos 2022, Cuma 09:00 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitimlisi böyle yaparsa…

Lüleburgaz'da gerçekleşen kazada, "En Çok Kaza Yapan Araç Sürücülerine Yönelik Güvenli Sürüş Kuralları" eğitiminden çıkan sürücünün, 3 saat sonra kaza yapması şaşkınlığa yol açtı. Alkollü olduğuda ortaya çıkan sürücü, çevredekilere ikinci bir şoku yaşattı.
Eğitimlisi böyle yaparsa…  

Kaza, önceki gün  saat 17.00 sıralarında Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi Malkoç Caddesi ile Turgutbey Caddesi kesişiminde bulunan kavşakta meydana geldi.

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta maddi hasar oluşurken şans eseri yaralanan olmadı.

3 SAAT ÖNCE TRAFİK EĞİTİMİNDEN ÇIKMIŞ

Öte yandan gerçekleşen kazada, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen Ö.Y. isimli araç sürücüsünün saat 14.30'da İç İşleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında hayata geçirilen "En Çok Kaza Yapan Araç Sürücülerine Yönelik Güvenli Sürüş Kuralları" eğitimden çıktığı öğrenildi.

Sürücü eğitimden çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra kaza yapması hem polisleri, hem çevredeki vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

 ALKOLLÜ ÇIKTI

Ayrıca kazanın ardından Trafik Polisleri tarafından yapılan incelemelerde sürücü Ö.Y.'nin 110 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Alkollü çıkmasıyla ikinci bir şoku yaşatan sürücü Ö.Y., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Vatandaşlar olan bu kazayı” Eğitimlisi böyle yaparsa, eğitimsizi kim bilir neler yapar?” sözleri ile yorumladı.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek