Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Ağustos 2022, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den çevre yolu müjdesi

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Lüleburgaz'ın kanayan yarası haline gelen Çevre Yolu konusu ile alakalı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile Ankara'da bir araya geldiler. Kayalı, Çevre Yolunun 29 Ekim 2023 Pazar günü hizmete gireceğini duyurdu.
AK Parti’den çevre yolu müjdesi  

Trakya'da sadece Lüleburgaz'da şehir merkezinin tam ortasından geçen D-100 Karayolu, bilindiği gibi ölümle sonuçlanan birçok trafik kazasına sebebiyet veriyordu.

Lüleburgaz halkının kanayan yarası haline gelen Çevre Yolu sorunu için Ankara'ya giden AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile görüştü.

Görüşmenin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatının sosyal medya hesabından Çevre Yolunun Cumhuriyetin 100. yıldönümü olan 29 Ekim 2023 Pazar günü hizmete gireceği açıklandı.

"ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR"

Ak Parti Lüleburgaz  ilçe teşkilatının sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Kırklareli İl Başkanımız Alper Çiler, Lüleburgaz ilçe başkanımız Abdussamed Kayalı ve beraberindeki heyet; çevreyolu konusunda çalışmaları yürüten ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sayın Selim Dursun ile Ankara'da Ulaştırma Bakanlığı'nda bir araya geldi. Lüleburgaz çevreyolu projesi kısmetse Cumhuriyetimizin 100'üncü yıldönümünde, 29 Ekim 2023 Pazar günü hizmete geçecek. Onlar konuşur, Ak Parti yapar. yaparsa Ak Parti yapar." Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek