Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Ağustos 2022, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 587 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BELEDİYE PERSONEL ALIMI SONA ERDİ

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü alını yapılan Personel A.Ş.’ye alınacak olan 64 personelin alım işlemi tamamlandı.
BELEDİYE PERSONEL ALIMI SONA ERDİ  

Sonuçlar dün sabah saat 09.00’da Lüleburgaz Belediyesi tarafından ilan internet sitesinden ilan edildi. Yapılan  ilan SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI olarak paylaşıldı.

BAŞKAN GERENLİ “ŞEFFAF ALIM” VURGUSU YAPMIŞTI

Lüleburgaz Belediye Personel A.Ş.’de yapılan sözlü sınavlar sırasında da gazetecilere Lüleburgaz Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü vasıtası ile açıklamada bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı  Murat Gerenli, sözlü alımların kamera ile kaydedildiğini oldukça şeffaf olduğunu söylemişti.

SONUÇLAR AÇIKLANMADAN İZNE ÇIKTI

Lüleburgaz Belediyesi’nin tarafından personel alım sonuçlarının açıklanması ile birlikte yaklaşık 15 günlük alım süreci de sona ermiş oldu.

Öte yandan  Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ’nin de sınav sonuçları açıklanmadan bir günce yani 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü bir 5 gün izne ayrıldığı yerine CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Mine Dibek’in vekalet ettiği öğrenildi.

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek