Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 11 Ağustos 2022, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1040 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KANBİR SEDBA ÖZEL ÜRÜNLER MAĞAZASINDA

Trakya bölgesinin başarılı veteran atleti Lüleburgazlı Yaşar Kanbir yeni bir sorumluluk üstlendi. Spora gönülden hizmet eden iş adamı Sedat Balaban Lüleburgaz’da özel ürünlerden oluşan yeni bir konsept gıda mağazası hizmete sundu.
KANBİR SEDBA ÖZEL ÜRÜNLER  MAĞAZASINDA  

Probimente, Portalita, Reyhan Şerbeti ve Kefir içeceklerinin yanı sıra mevsimine göre Isırgan ve Brokoli çorbaları da bulunacak.

İşletme sahibi Sadat Balaban "Burası  benim için bir sosyal sorumluluk  projesi anlamına gelmektedir. Müşterilerimize özel ve doğal ürünlerimizi sunarak hem sağlıklı  yaşama katkıda bulunmak hem de burada sporcularımıza belirli ve gerekli olduğu zamanlarda beslenme desteği sağlamak amacını taşıyoruz. Bu projemizin amacına uygun işlemesi için spor eğitimciliği ve sporcu kimliği ile ön plana çıkan Yaşar Kanbir hocamızı düşündük. Kendisinin bu işin üstesinden geleceğine inancımız tamdır.” Dedi.

Yaşar Kanbir  de  yaptığı açıklamada "Yıllardır spor ve spor eğitiminin içinde olduğum için bu özel ürünlerin sağlıklı yaşama  büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyor ve böyle bir projenin içinde yer almaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum.” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek