Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 11 Ağustos 2022, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 455 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensaf ziyareti mitinge döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8-9 Ağustos 2022 tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirdiği ziyaretler oldukça coşkulu geçti.
Ensaf ziyareti mitinge döndü  

Başta Lüleburgaz ve Kırklareli’nden de yoğun katılımın olduğu Edirne ziyaretinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti adeta mitinge döndü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne Merkez’de bulunan Saraçlar Caddesi’nde olduğunu duyan vatandaşlar 10 dakika içinde buraya akın ederken yaklaşık 10 kişi  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek için çaba sarf etti.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim  Gündüz, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne ziyaretinde de gördüğü ilgi bize AKP’nin gidici olduğunu iktidara CHP’nin ve CHP’nin desteklediği Millet İttifakının geleceğini gösterdi.” Dedi..

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek