Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 08 Ağustos 2022, Pazartesi 07:20 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediyede şeffaf personel alımı

Lüleburgaz Belediyesi alacağı 64 personeli şeffaflıkla seçiyor. İşe alımlarda yazılı sınavların ardından gerçekleştirilen sözlü sınavlarda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de yer alırken, sözlü sınavların tamamı kamerayla kayıt altına alınıyor.
Belediyede şeffaf personel alımı  

Lüleburgaz Belediyesi, belediyenin çeşitli müdürlüklerinde görevlendirilecek 64 personel için yazılı sınavın ardından sözlü sınavları sürdürüyor. Ayrılan kontenjanın 5 katından fazla kişinin başvurduğu alanlarda adaylar 2 Ağustos 2022 tarihinde yazılı sınava girerken, kontenjanın 5 katını aşmayan bölümlerdeki adaylar doğrudan sözlü sınava girmeye hak kazandı. Yazılı sınavı başarıyla bitiren adaylar da sözlü sınava seçildi.

Kameralı kayıt!

 Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ise kamera ile kayıt altına alınıyor. Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaflık ilkesi çerçevesinde aldığı kayıtları adaylar, diledikleri takdirde talep edebiliyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek