Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 16 Temmuz 2022, Cumartesi 07:32 tarihinde eklendi. 4340 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ’A 5 YILDIZ KURS MERKEZİ AÇILDI YILDIZLAR SINIFINDA YERİNİZİ ALMAYA HAZIR MISINIZ?

Lüleburgaz’da “5 YILDIZ KURS MERKEZİ” hizmete açıldı.
     LÜLEBURGAZ’A 5 YILDIZ KURS MERKEZİ AÇILDI                    YILDIZLAR SINIFINDA YERİNİZİ ALMAYA HAZIR MISINIZ?  

2022-2023 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayacak olan Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi akademik kadrosu, yayınları ve ders programları ile yeni döneme hazır.

Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi Lüleburgaz  2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kayıtları başladı.

 Lüleburgaz 5 Yıldız ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak gerek liseye gerek ise üniversiteye hazırlanıyor.

 Aynı zamanda okul derslerine hazırlık eğitimi de veren Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi Lüleburgaz İstanbul Caddesi Kongre Meydanı yanında bulunan Ata İş Merkezi 3. kat adresinde hizmet vermeye başladı.

 Üniversite sınavlarına hazırlıkta konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanı sıra öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandıran Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs merkezi, planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek, eğitimin çıtasını da yükseltiyor.

Yenilikçi yaklaşımları ve kişiye özgü eğitim anlayışı ile Türkiye’deki en yaygın ve en başarılı sınava hazırlık merkezi olan Lülebur5 Yıldız Kurs merkezinin amacı; Türkiye’de merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilerin hedeflerindeki okullara yerleşmelerini sağlamaktır

Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs merkezi Kurucu Müdürü Çağlar Akgü yaptığı açıklamada; “ Üniversite hazırlık şubemizde en fazla 12 kişilik* sınıflarda tamamen öğrenci odaklı, çok yönlü öğretmen kadromuz, farklı ve özgün 40’tan fazla deneme sınavımız ile mezun ve 12. sınıf öğrencilerimizin üniversite hazırlık sürecine, 11. Sınıf öğrencilerimizin ise hem okul derslerine hem de üniversite hazırlık sürecine destek oluyoruz. Ortaokul şubemizde 8- 12 mevcutlu sınıflarımız ile öğrencilerimizin öğretmen ile yakın iletişim kurmasını sağlıyoruz. LGS sınavına hazırlıkta öğrencinin sınav stres yönetimine destek oluyor, mentör öğretmen uygulaması ile okul eğitimine katkı sağlıyoruz.

Birebir ve özel grup dersleri, ek çalışmalarımız, sınırsız kaynak kitap desteğimiz, Cafe kütüphane imkanımız, etkin rehberlik hizmetlerimiz ve etkin kurum-veli ilişkilerimiz ile öğrencilerimiz için parlak bir geleceğe yolculuğu 5 YILDIZ KURS MERKEZİMİZDE sunuyoruz. İletişim: 0288 412 8484 veya 0554 556 3939 nolu telefonlardan yapılabilir” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek