İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 02 Temmuz 2022, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 804 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nazif Kıvılcım Türkiye Kahveciler Federasyonu Yönetim Kurulu’na seçildi

Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu başkanlık seçimleri 29 Haizran 2022 Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirildi.
Nazif Kıvılcım Türkiye Kahveciler Federasyonu Yönetim Kurulu’na seçildi  

 Federasyon başkanlığı için Murat Ağaoğlu, Adnan Çatalın ve İsa Güven yarıştı.

Lüleburgaz Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım’ın da katıldığı toplantıda Murat Ağaoğlu 339 oy olarak federasyonun yeni başkanı oldu.,

 Diğer adaylardan Adnan Çatalın 289, İsa Güven 59 oy aldı.  

 Ağaoğlu’nun yönetim kurulunda Serdar Erşahin, Mustafa Kara, İsmail Hakkı Kırdı, Nihat Dağdelen, Yavuz Özkarayurt, Nazif Kıvılcım, Bülent Bilir, Önder Kaplan, Cenk Vatansever  ve İsmet Uslu yer aldı.

  Lüleburgaz Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Nazih Kıvılcım yaptığı açıklamada: “Oda Yönetim Kurulumuz,  Kahveciler Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyon 2022 Olağan Genel Kurul Seçimlerine katılarak odamızı en iyi şekilde temsil ettik. Genel Kurulda Odamıza Bağlı Esnaflarımızın mesleki konularda sıkıntılarını dile getirerek haklarını savunduk talep ve önerilerimizi sunduk. Tüm Esnaf Teşkilatımıza Hayırlı olmasını dileriz. Ayrıca birlik başkanımız sayın Ali Fuat Şeker’e yapmış olduğu desteklerinden dolayı bizlerle olduğundan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.” dedi.
Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek