Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Temmuz 2022, Cuma 07:57 tarihinde eklendi. 829 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye sahaya çıktı

Trafik Master Planı doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmaların sahada uygulama sırasında ortaya çıkan fiziki hataları yerinde inceleyen Başkan Gerenli, “Vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepler üzerine sahada tespitler yaptık. Sahada uygulama sırasında yapılan bazı fiziki hatalar teker teker gözden geçirilerek mağduriyet oluşturan sorunlar ortadan kaldırılacak” dedi.
Belediye sahaya çıktı  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Trafik Master Planı kapsamında yapılan çalışmaları yerinde incelerken, vatandaşlardan gelen şikayetler ve talepler üzerine sahada uygulama sırasında ortaya çıkan bazı fiziki hataları da yerinde tespit etti. Kurmaylarıyla birlikte birçok noktada gerçekleştirilen yön işaret levhalarını inceleyen Başkan Gerenli, fiziki hata yapılan noktaların tek tek düzeltilmesini istedi.

 

“Trafik Master Planı uzun vadeli plandır”

 

Başkan Gerenli, Trafik Master Planı’nın uzun vadeli tamamen bilimsel çalışmaların yer aldığı kapsamlı bir plan olduğunu vurgulayarak, “Şu an trafiğin yoğun olduğu bölgelerde uygulama yaptık. Önümüzdeki yıllarda kent nüfusunun ve trafik yoğunluğunun artmasıyla birlikte, Trafik Master Planı doğrultusunda öngörülen düzenlemeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yaren SEZEN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek