HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Temmuz 2022, Cuma 07:56 tarihinde eklendi. 649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski belediye başkanlarından Vali Ekici’ye ziyaret

Kırklareli’nde bulunan eski belediye başkanları 28 Haziran 2022 Salı günü Kırklareli Valisi Birol Ekici’yi ziyaret etti.
Eski belediye başkanlarından Vali Ekici’ye ziyaret  

Ziyaretle ilgili olarak Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, 28 Haziran 2022 Salı günü Karahalil Eski Belediye Başkanı Dindar Seçen, Kırıkköy Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan, Sinanlı Eski Belediye Başkanı Ali Alkan, Sergen Eski Belediye Başkanı Hasan Kaynar, Üsküp Eski Belediye Başkanı Erdoğan Kıyıcı, Kofçaz Eski Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, Ahmetbey Eski Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Sakızköy Eski Belediye Başkanı Naci Tarım’ı Valilik Makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Valimiz, İlçe ve Beldelerimizde önceki dönemlerde görev yapmış olan eski Belediye Başkanları ile bir süre sohbet etti.” Denildi.

Mürsel SEZEN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek