Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 01 Temmuz 2022, Cuma 07:56 tarihinde eklendi. 7750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti ve MHP’den yerel yönetim değerlendirme toplantısı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ile AK Parti’nin ittifak ortağı MHP’nin Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ortaklaşa olarak Yerel Yönetimler Değerlendirme toplantısı yaptı.
AK Parti ve MHP’den yerel yönetim değerlendirme toplantısı  

 Toplantı hakkında gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kaya; “Belediye Meclis Üyelerimizin ve Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımı ile Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Parti'sinin değerli İlçe Başkanı Sayın Tacettin Altay ve kıymetli yönetim kurulu ile mutat olarak gerçekleştirdiğimiz yerel yönetim değerlendirme ve istişare toplantımızı icra ettik.

Lüleburgazımız'a yapacağımız hizmetler, Lüleburgazlı hemşehrilerimizin beklentileri ve talepleri üzerine verimli istişarelerde bulunduğumuz bu toplantı, Lüleburgazlı'nın hak ettiği hizmete ulaşması ve şehrimizin menfaati üzerine yapacağımız çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirmemize vesile olmuş, sağlam irade ve kararlı politikalar ile Lüleburgazlılar için atılacak müspet adımları perçinlemiştir.

Hemşehrilerimiz için çalışmaya yorulmadan bıkmadan devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak çalınmadık tek kapı, sıkılmadık bir tek el bırakmayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Hep birlikte Lüleburgaz olacağız.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek