Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 27 Haziran 2022, Pazartesi 09:01 tarihinde eklendi. 1146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR RÜZGÂRI FIRTINAYA DÖNDÜ

Lüleburgaz’da daha 2 ay önce hakkında ‘sahipsizlikten’ kapatma davası açılan Lüleburgazspor’daki gelişmeler spor kamuoyunun gündemini belirlemeye devam ediyor.
LÜLEBURGAZSPOR RÜZGÂRI FIRTINAYA DÖNDÜ  

CHP eski ilçe başkanı Özgür Kaya’nın Lüleburgazspor’a başkan adaylığını ilan etmesinden sonra başlattığı HELALLEŞME kampanyası Lüleburgaz esnafının desteğiyle büyümeye devam ederken kulübün yerli esnafa olan borçlarının yüzde 70’e yakın bölümünün ödendiği öğrenildi.

BURGAZ’A CAN FEDA diye başlayan kampanyaya Lüleburgazspor’dan alacakları olan birçok esnaf katkı ve destek verirken devlet görevlileri de destek açıklamalarına devam ediyor. 

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Başsavcı Burak Özcoşar, Dernekler Masası şefi Cihan Yavuz, Vergi dairesi müdürü Öznur Topuz ve Emniyet müdürü Osman Ünal, ilçe spor müdürü Tuncay Akgöl’den sonra İşkur Müdürü Ahmet Selim Keskin’de Lüleburgazspor’a destek açıklaması yaptı.

İşkur Müdürü Ahmet Selim Keskin’in, Özgür Kaya’nın ziyareti sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşıma Lüleburgazspor’a HEP DESTEK TAM DESTEK diye yorum yapıp paylaşması spor kamuoyunda ‘İşkur müdürü yeni yönetimde görev alacak isimlerden birisi’ diye yorumlandı.

Diğer yandan Lüleburgaspor menajerliğine getirilen Adnan Tansu Şahin ismi Lüleburgazspor camiasında menmuniyetle karşılanırken, yeni menajer sosyal medya da yaptığı paylaşımlarda transferlerden ipuçları vermeye başladı. Adnan Tansu Şahin’in transferler için verdiği ipuçları taraftarlar arasında heyecana sebep olurken, Lüleburgazspor da yetişmiş birçok yıldız futbolcunun CAN FEDA kampanyasına katılabileceği ve Lüleburgazsporu şampiyonluğa taşımak için takımlarına bedelsiz dönebilecekleri kulislerde konuşulmaya başladı.

Lüleburgazspor taraftar gruplarının yeni sezonda takımlarını desteklemek için toplantılara başladığı ve tribünlerde yerini alacak LÜLEBURGAZSPOR BANDOSU kurma çalışmalarının da hızlandığı gelen bilgiler arasında.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek