Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Haziran 2022, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kavgalı derbi berabere bitti

Lüleburgaz'da devam eden U-14 Futbol Liginde Lüleburgaz Yıldırımspor ile Lüleburgaz Atletik karşı karşıya geldi. Yoğun mücadeleli geçen derbi, 1-1 berabere bitti. Öte yandan maçta oyuncular arasında tartışma çıktı ve 3 oyuncu sarı kart gördü.
Kavgalı derbi berabere bitti  

Müsabaka, 14 Haziran Salı günü saat 18.00'da Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) oynandı.

Karşılaşmada her iki takımda yoğun bir mücadele gösterdi. İlk yarı Lüleburgaz Atletik oyuncuları maça baskılı başladı. İlk yarının son saniyesinde Lüleburgaz Atletik oyuncusu kaleci ile karşı karşıya kalarak yuvarlağı ağlara göndermeyi başardı ve skoru 1-0 yaptı. İkinci yarı ise Lüleburgaz Yıldırımspor oyuncuları maçta daha baskılı oyun sergileyerek korner vuruşundan golü kaydettiler ve skor 1-1 oldu.

TARTIŞMA ÇIKTI

İkinci yarının sonlarına doğru ise iki oyuncu arasında tartışma çıktı. Hocaların, hakemin ve diğer takım oyuncularının araya girmesi ile tartışma büyük bir kavgaya dönüşmeden kısa süre içerisinde engellendi. Çıkan tartışmanın ardından 3 oyuncu sarı kart gördü.

Hakem Tahir Yalçın maçın bitiş düdüğünü çaldı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti.

"İKİ TAKIMDA YOĞUN BİR MÜCADELE GÖSTERDİ"

Karşılaşmanın ardından Lüleburgaz Atletik oyuncusu Muhammet Sefa Özsoy, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özsoy;

"Güzel geçti bizim için. Paslı oynadık. İki takımda yoğun bir mücadele gösterdi. Rakip takımda güçlüydü ve iyi oynadı. Müsabaka benim açımda iyi geçti ve mücadeleli oynadım. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

"İYİ MÜCADELE ETTİK"

Lüleburgaz Atletik'in defans oyuncusu Emin Mutlu'da maç hakkında açıklamalarda bulunarak;

"Maç genel anlamda iyi geçti. Daha üstün oynadık ve topu daha iyi kullandık. Bek ve kanatlardan iyi ilerledik bunun neticesinde golde bulduk. İkinci yarı yorulmaya başladık. Rakip takımda iyi mücadele etti, iyi atakları oldu. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik." dedi.

"SON DAKİKA GOLÜ MORALİMİZİ BOZDU"

Yıldırımspor oyuncusu Samet Temur'da maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Temur;

"İlk yarı Atletik baskın oynadı ve ilk yarı gelen son dakika golü moralimizi bozdu. İkinci yarı toparlandık ve golü bularak moralimiz düzeldi. Şansız iki güzel şutumuz gol olmadı. Rakip takım ikinci yarı bizden daha kötüydü. Berabere bitti. Sağlık olsun, herkesin ayağına sağlık." dedi.

"KUPAYI YILDIRIMSPOR'A GETİRECEĞİZ"

Yıldırımspor'dan Efe Derici'de maç hakkında açıklamalarda bulundu. Derici;

"İlk yarı rakibimiz bizden daha üstündü. İlk yarının son dakikalarında talihsiz bir gol yedik. İkinci yarıya daha iyi ve baskılı başladık. Şans pek yanımızda değildi. Golü bulduktan sonra moral bulduk fakat yakaladığımız birçok pozisyonu değerlendiremedik. Önemli olan Play-Off'lar. Play-Off'larda rakiplerimizi eleyerek kupayı Yıldırımspor'a getireceğiz." dedi. 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek