Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Haziran 2022, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 2237 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAMAZAN YAMAN FEN LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi’ nde 27 Mayıs 2022 Cuma akşamı görkemli bir mezuniyet töreni yapıldı.
    RAMAZAN YAMAN FEN LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in de katıldığı mezuniyet törenine çok sayıda davetli ve veli katıldı. Okul Müdürü Selahattin Temel konuşmasında; Kıymetli Velilerimiz; Gözbebeğiniz, biricik evlatlarınız artık büyüdü ve fen Lisesinden mezun oluyor. Böyle güzel evlatlar yetiştirdiğiniz için sizleri bir kere  daha kutluyor onlara sunduğunuz imkanlar ve katkılarınız için sizlere ayrı ayrı  teşekkür ediyoruz.

Sevgili Gençler;”Önümüzde zorlu bir sınav var. Sizler gereken çabayı, gayreti gösterdiniz ve bu sınava en iyi şekilde hazırlandınız. Lütfen kendinize inanın, güvenin ve pes etmeyin. Hayat sadece üniversite sınavından ibaret değil. Sağlığın ne kadar önemli olduğunu  pandemi sürecinde çok iyi anladık. Sizlere  bir kez daha tavsiyem sınavı iyi yönetmek, sınava sakin sağlıklı bir kafa ile başlamak, demoralize olmadan soruları doğru okumak panik ve telaş yapmamaktır. Zaten sizler  bilgi ve donanım olarak rakiplerinizden bir adım öndesiniz.” dedi

Okul Birincisi Cansel YavuZ Okul ikincisi Aykut BİR okul Üçüncüsü Elif Ada’ya plaketleri verildi. Mezunlar adına konuşma yapan 12.sınıf öğrencisi  Damla Büyükkoru’nun konuşmasının ardından Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isim çakması Bayrak Flama devir teslimi yapıldı.

Ramazan  Yaman Fen Lisesi bu sene 10.Dönem mezunlarını verdi. Okul idaresi yaptığı açıklamada Ramazan Yaman Fen Lisesinin her geçen yıl başarılarını arttırdığını Trakya’nın en gözde okulu olma yolunda ilerlediklerini bu senede mezunlarının üniversite yerleştirme başarısında beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek