Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 31 Mayıs 2022, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2180 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazarda fiyatlar şimdilik düştü

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yerinde kurulan Pazartesi pazarında meyve ve sebze fiyatlarının bazılarında düşüş yaşandığı görüldü. Ancak akaryakıta gelen zamların ardından bir pazarcı esnafı haftaya kurulacak pazarda ürünlere zamlar gelebilir dedi.
Pazarda fiyatlar şimdilik düştü  

Kapalı Pazar Yerinde kurulan Pazartesi Pazarında yaptığımız incelemelerde tezgâhlarda yerini alan meyve ve sebzelerde iki hafta önceki fiyatlara göre düşüş olduğu gözlemlendi. Ancak bir pazarcı mazot ve benzine yeni gelen zamlardan dolayı haftaya zamlı fiyatların gelebileceğini belirtti.

Yaptığımız incelemelerde tezgâhlardaki ürünlerin fiyatları ise şu şekilde;

Erik yarım kilo 12 buçuk TL, Kiraz yarım kilo 15 TL, Patates 10 TL, Kayısı yarım kilo 15 TL, Kabak 8 TL, Fasulye 15 TL, Biber 7 TL, salatalık 5 TL, Mantar yarım kilo 15 TL, Bezelye yerli 13 TL, Patlıcan 10 TL, Tatlı kavun tanesi 15 TL, Köy fasulyesi 15 ile 20 TL arası, Limon 10 tane 10 lira Biber 1 kilo 7 buçuk TL, Köy domatesi 10 TL, Dolmalık biber 20 TL, Zeytin 40 ile 60 TL arası, Kızartmalık patatesi 12, Havuç yarım kilo 6 TL, Çilek 20 TL, Sarımsak demeti 7 TL arasında satışa sunuldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek