Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 30 Mayıs 2022, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1223 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici’de Pınarhisar’a ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 24 Mayıs 2022 Salı günü Kırklareli’nin Pınarhisr ilçesini ziyaret etti.
Vali Ekici’de Pınarhisar’a ziyaret  

Ziyaret sırasında Pınarhisar’da yöneticilerle görüşen Vali Birol Ekici, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Kırklareli Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol EKİCİ, 24 Mayıs 2022 Salı günü Pınarhisar İlçemizi ziyaret etti.

Valimiz Sayın Birol EKİCİ, Pınarhisar İlçe gezisi kapsamında ilk olarak Pınarhisar Kaymakamlığını ziyaret ederek, Pınarhisar Kaymakamı Mehmet KILIÇ’ tan brifing aldı. Kaymakamlık hizmet birimlerinde gezdi.

Pınarhisar Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Pınarhisar Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan TALAY’ dan Belediye projeleri ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Pınarhisar İlçe gezisi kapsamında son olarak Valimiz Sayın Birol EKİCİ, Pınarhisar İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile hasbihal ederek, isteklerini dinledi.

Valimiz Sayın Birol EKİCİ’ ye Pınarhisar İlçe ziyaretlerinde Pınarhisar Kaymakamı Mehmet KILIÇ, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan TALAY ile ilgili Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri eşlik ettiler.” Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek