HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Mayıs 2022, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 407 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yayaya yol verdi motosiklet çarptı; 1 yaralı!

Lüleburgaz D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya geçidinde yayalara yol vermek için duran araca arkadan gelen motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil sürücüsü motosikletin kendisine arkadan çarpmasına aldırış etmeden yoluna devam etti.
Yayaya yol verdi motosiklet çarptı; 1 yaralı!  

Olay, dün saat 14.00 sıralarında D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi. Beyaz bir otomobil yaya geçidine yaklaştığı sırada yayalara yol vermek için durdu. Arkadan gelen 39 ABU 111 plakalı motosiklet sürücüsü duramayarak araca çarptı. Yere düşüp sürüklenen motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Öte yandan araç sürücüsü kendisine arkadan motosikletin çarpmasına rağmen yoluna devam etti.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri ambulansla motosiklet sürücüsünü Lüleburgaz Devlet hastanesine götürdü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek