33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Mayıs 2022, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 6649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Pazartesi toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi Halk Toplantısı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kırklareli’ne 35 vekilin geleceği, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıkaya’nın geleceği ve Kılıçdıroğlu’nun danışmanı Fatma Köse’nin Kadın Kooperatifi ile ilgili belediye ile işbirliği yapmak istediği konuşuldu.
CHP Pazartesi toplantısı yapıldı  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısı 23 Mayıs Pazartesi günü parti binasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Devrim Gündüz, partinin ilçe yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Fatma Köse’nin Lüleburgaz ziyaretini değerlendiren ilçe başkanı Devrim Gündüz; “Kadın kooperatifleri ile ilgili genel başkanımızın önemsediği bir çalışma var. Kooperatiflerin işleyişi hakkında belediye ile bir işbirliği yapmak istediklerini dile getirdiler. Belediye başkanımız bu duruma sıcak baktı. Belki önümüzdeki günlerde tüm Türkiye’deki kadın kooperatifleri ile ilgili Lüleburgaz merkez olmak üzere büyük çaplı bir toplantı gerçekleştirilebilir” dedi.

Gündüz, kalabalık CHP’li milletvekillerinin diğer illerde olduğu gibi bölgemizde de çalışmalar gerçekleştireceğini belirtti.

Bu kapsamda CHP’den 35 milletvekilinin Kırklareli’ye geleceğini açıklayan Gündüz; “Haziran sonu gibi 35 milletvekili ile 2 günlük Kırklareli programı olacak. 8 milletvekilinin 1 gün boyunca burada sahada kalarak esnaf ziyaretleri yapacağı söylendi. Trakya’yı önemsiyorlar. Trakya’yı oy deposu olarak görmek yerine Trakya’ya kucak açılarak burada çalışma yapılacak” dedi.

Gündüz, 9 Haziran’da da Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Lüleburgaz’a geleceğini ve önce Kırklareli’yi, ardından Lüleburgaz’ı ziyaret edeceğini bildirdi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek