Lüleburgaz’da yaralamalı trafik kazası
Şaban Öğünç Ortaokulu’ndan bu sene 3. İl birinciliği
Evrensekiz belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
33. Çocuk Şenliği yağmur altında başladı
Bu haber 23 Mayıs 2022, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’a Ekleristan geldi!

27 çeşit ekler var
Lüleburgaz’a Ekleristan geldi!  

Türkiye’de franchise olarak 222 tane şubesi bulunan Ekleristan, 223’üncü şubesini Lüleburgaz’a açtı. Toplamda birbirinden farklı 26 ekler çeşidi bulunan Ekleristan, açıldığı ilk günde müşteri akınına uğradı.

İşletme, Mert Kerem Malçok tarafından 21 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da Okullar Caddesi üzerinde açıldı. Derman Hastanesinin karşında bulunan işletmenin açılışına İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç, AK Parti ve İYİ Parti İlçe Yönetimi ile Mert Kerem Malçok’un ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıran birçok vatandaş katılım gösterdi.

LÜLEBURGAZ’DA İLK

İşletme sahibi Mert Kerem Malçok gazetemize yaptığı açıklamada 27 adet birbirinden farklı ekler çeşitlerinin bulunduğunu belirterek, tüm vatandaşları bu eşsiz lezzetleri tatmaya davet ederek Lüleburgaz’da bir ilk olduğunu belirtti.

Öte yandan işletmede daha ilk günden tezgâhta bulunan birçok ekler çeşidi kısa sürede azaldı.

İşletmede bulunan ekler çeşitleri ise şu şekilde; Frambuazlı, Klasik, Beyaz Çikolatalı, Elma Tarçınlı, Bademli, Limonlu, Hindistan Cevizli, Oreolu, Antep Fıstıklı, Bal Kabaklı, Kahveli, Fındıklı, Tahinli, Kestaneli, İncirli, Yaban Mersinli, Çilekli, Muzlu, Çikolatalı, Böğürtlenli, Amberli, Vişneli, Karamelli, Ananaslı, Tiramisulu ve Portakallı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek