HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Mayıs 2022, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 3949 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Sena Şener rüzgarı

Lüleburgaz’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Lüleburgaz Belediyesi tarafından Sena Şener konseri düzenlendi. Şarkıcı Sena Şener, adeta Lüleburgaz’ı kasıp kavurdu.
Lüleburgaz’da Sena Şener rüzgarı  

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Lüleburgaz’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde çeşitli etkinlikler ile başlayan bayram coşkusu, akşam saatlerinde Belediye tarafından düzenlenen Sena Şener konseri ile adeta doruğa çıktı. Düzenlenen konsere binlerce vatandaş katılım gösterdi.

Saat 20.30’da Kongre Meydanında ilk öncelikle Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) tarafından Halk Oyunları gösterisi sahnelendi. Ardından saatler 21.00’ı gösterdiğinde Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mert Derecik günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

ATATÜRK KISA FİLMİ EKİBİNE BELGE

Tüm bunlarla birlikte Sena Şener konseri öncesinde Atatürk’ün Samsun’a doğru yola çıkmasının yıl dönümünde yayınlanan Atatürk’ün 19 Mayıs ile ilgili kısa filminin ekibinde yer alanlara teşekkür plaketleri verildi.

Derecik’in konuşmasının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli sahneye çıkarak; “Kalbi vatan ve insan sevgisi ile çarpan Lüleburgaz'ın beyefendileri, hanımefendileri ve sevgili gençleri. Sizleri sevgi, saygı ve dostlukla selamlıyorum” diyerek; “19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının Samsun’da yaktıkları bağımsızlık ateşi, Tüm Anadolu’ya ve Trakya’ya yayıldı. Emperyalizme karşı verdiğimiz dünyanın tüm mazlum devletlerine örnek olan şanlı Kurtuluş Savaşımız zaferle sonuçlandı. Ve ulu önder; “Ey Türk gençliği. Birinci vazifen Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.” diyerek bu Cumhuriyeti, Türk gençliğine armağan etti.” dedi.

Başkan Gerenli’nin konuşmasının ardından binlerce kişinin alkışları arasında sahneye Sena Şener çıktı. Sena Şener seslendirdiği birçok şarkı ile Lüleburgaz’ı adeta kasıp kavurdu. Kalabalık büyük bir coşku ile Sena Şener’e eşlik ederek doyasıya eğlendi. Öte yandan Sena Şener’in sahne performansı ise büyük bir beğeni aldı.

Saatler 22.30’u gösterdiğinde ise konser son buldu. Konserin ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli sahneye çıkarak Sena Şener’e teşekkür ederek çiçek takdim etti ve Sena Şener ile selfie çekildi. Ardından meydanda bulunan kalabalık hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını okuduktan sonra alandan ayrıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek