HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Mayıs 2022, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 488 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Göz yaşları içinde defnedildi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun ağabeyi, Babaeski İlçesi’nde, Emlak Sektöründe Faaliyet gösteren Kesimoğlu Emlak’ın Sahibi Emekli Mal Müdürü Ahmet Can Kesimoğlu, bir süredir tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Göz yaşları içinde defnedildi  

Babaeski İlçesi’nde saygın ailelerin başında gelen, beyefendi kişiliği ile herkes tarafından sevilen, sayılan Ahmet Can Kesimoğlu’nun 65 yaşında zamansız ölümü tüm sevenlerini hüzne boğdu.

Emekli Banka Şefi Nihal Kesimoğlu ile evli olan Ahmet Can Kesimoğlu, Yiğit Gürcan Kesimoğlu adında bir erkek çocuk babası ve bir de kız torun sahibiydi.

Ahmet Can Kesimoğlu’nun cenazesi, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü  Cedid Ali Paşa Cami'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından eski mezarlıkta aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine CHP Genel Merkezi’nden yöneticiler, Trakya’da bulunan belediye başkanları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek