33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 20 Mayıs 2022, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 329 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nin 47. Valisi Birol Ekici göreve başladı

Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Kırklareli Valisi Birol Ekici İ görevine başladı.
Kırklareli’nin 47. Valisi Birol Ekici  göreve başladı   

 12.05.2022 tarih ve 31883 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Kırklareli Valisi  Birol EKİCİ, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü yeni görev yeri olan Kırklareli’ne gelerek görevine başladı.

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Kırklareli’nde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Valilik Personeli tarafından Valilik Binası önünde karşılanan Valimiz Sayın Birol Ekici, karşılama mangasını selamlayarak, Valilik Makamına geçti. 

Sayın Valimiz, Kırklareli’nde göreve başlamasının ilk dakikalarında basın mensupları ile görüşerek, Kırklareli Valiliği görevindeki ilk duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı;

                Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayımlanan Valiler Kararnamesi ile atandığım Kırklareli Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle bana bu büyük sorumluluğu layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU' ya şükranlarımı arz ediyorum.

Öncelikle sahip olduğu kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisi ve aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleri ile ülkemizin, Trakya’mızın saklı cenneti olan Kırklareli’mizde sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Böylesine önemli bir kente çalışırken, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesiyle üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, hukuka bağlı, şeffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Bu vesileyle görevi devraldığım valimiz başta olmak üzere, İlimize hizmet etmiş bütün valilerimize teşekkür ediyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Valimiz Sayın Birol EKİCİ, Valilik makamında göreve başlama yazısını imzaladıktan sonra “Hayırlı olsun” a gelen misafirlerini Valilik Makamında ağırladı. “

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek