Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 20 Mayıs 2022, Cuma 09:13 tarihinde eklendi. 367 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19 Mayıs Lüleburgaz’da coşkuyla kutlandı

Lüleburgaz’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dün coşkuyla kutlandı.
19 Mayıs Lüleburgaz’da coşkuyla kutlandı

Kutlamalar kapsamında ilk olarak Tören Alanında Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Akgöl tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Buradaki törene Kaymakam Salih Yüce, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, kurum müdürleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Tören Alanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından TEK Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin yaptığı yağlıboya Atatürk resimleri ve Türk Bayrakları ile donatılmış İstanbul Caddesinden geçerek Kongre Meydanına gelindi.

Kongre Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Akgöl günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından TPAO MTAL 10. sınıf öğrencisi Sıla Karahan tarafından Gençliğe Hitabe okundu ve aynı okulun 10. sınıf öğrencisi Cansu Çetin yönetiminde ‘Gençliğin Ata’ya Cevabı’ alanda bulunan gençler tarafından söylendi.

TPAO MTAL 11. Sınıf öğrencisi Şule Güven ‘Mustafa Kemal Seslense’ adlı şiiri okudu. Şiirin ardından Güliz Mert yönetimindeki Modern Dans Gösterisi sahnelendi. Dans gösterisinin ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Jimnastik, Judo ve Güreş gösterileri sahnelendi.

Gösterilerin ardından Nesrin Tuzcu yönetiminde ‘Gençlik Korosu’ sahne alarak çeşitli türkü ve şarkılar seslendirdi.

Konserin ardından şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Salih Yüce, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül ve CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan tarafından ödülleri takdim edildi.

Etkinlik saat 12.00 sıralarında son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek