HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Mayıs 2022, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SERGEN ORTAOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Sergen Beldesi’nde bulunan Sergen Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı Okul Sporları müsabakasında Türkiye’nin en başarılı 8 okulu arasına girdi.
SERGEN ORTAOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI  

Hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyen okulun takımız gittikleri şampiyonalardan da gönülleri kazandı.

Ortaokul mevcudunun tamamı 42  öğrenciden oluşan ve bunların 18’İ de kız öğrencilerden oluşan Sergen Ortaokulu kız öğrencileri aldıkları başarılar ile adeta tarih yazdı.

2022 yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası’nda Sergen  Ortaokulu’nun kız öğrencileri önce yenilgisiz  İl Şampiyonu oldu.

İl şampiyonu olduktan sonra  Çanakkale 'de Grup müsabakalarında grubundan yenilgisiz lider çıkan  Sergen Ortaokulu Kız Futsal Takımı Manisa'da düzenlenen Türkiye Yarı Finalleri müsabakalarında ilk maçında Manisa Salihli Ortaokulunu 3-0, ikinci maçında Antalya Tekeli Ortaokulu’nu 7-1, son maçta turnuvanın favorisi olarak gösterilen İzmır Buca Ortaokulu’nu 2-1 lik skorlarla geçerek grubunu yenilgisiz lider tamamlayıp  Türkiye Finallerine katılmak için  Play-Off hakki elde etti.

Play-Off maçında Manisa Soma’yı 3-1 ile geçerek 8 Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılma hakkını elde eden Sergen Ortaokul Kız Takımı tüm Sergen halkına büyük bir sevinç yaşatırken Kırklareli’nin ismini de başarılı bir şekilde duyurdular.

Mardin’de düzenlenecek olan Türkiye finallerinde hedeflerini Türkiye şampiyonluğu olarak belirleyen Sergen Ortaokulu Kıza Takımı ile ilgili okul yönetiminde yapılan açıklamada “ bize yaşattıkları bu gurur için gönülden kutluyor ve destekliyoruz. Mardin 'de düzenlenecek Türkiye Finallerinde başarılarının devamını diliyoruz. Allah yardımcıları olsun.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek