HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Mayıs 2022, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 6607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VATAN PARTİSİ :” SIĞINMACI DÜŞMANLIĞINA SON VERİLMELİ”

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ülkemizdeki sığınmacı düşmanlığına son verilmesi gerektiği belirtildi.
VATAN PARTİSİ :” SIĞINMACI DÜŞMANLIĞINA SON  VERİLMELİ”  

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan yaptığı açıklamada şunları söyledi; ““Değerli Kırklarelililer ve Basın Emekçileri; Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı olarak son günlerde sığınmacı düşmanlığı içeren demeçler kamuoyunda sıkça yer almaktadır. Vatan Partisi olarak bunun ABD’nin kaos planının bir parçası olduğunu belirtiyoruz ve bu konuda iktidar ve muhalefeti uyarıyoruz. “ABD, Biden tayfasını; CHP, İyi Parti ve birtakım artıklarını Türkiye’nin üzerine sürüyor. İyi Parti zaten Gladyo kraliçesinin partisi. Türkiye’ye kaos vaat ediyorlar. Çünkü ‘Hapishanedeki PKK ve FETÖ bağlantılıları çıkaracağız; tekrar askerin, polisin, yargının içine yerleştireceğiz.’ diyorlar. 24 bin tasfiye var. Dünyada böyle bir olay yok. Şimdi bunlar kalkmışlar, ‘Tekrar içine sokacağız’ diyorlar. Sokamaz. Hayaldir bu. Ne ordu, ne polis, ne Türk milleti buna müsaade etmez.”

 Türkiye'de misafirlerimiz, Suriyeli göçmenler, Afgan göçmenler, diğer Ortadoğu'dan gelen göçmenler. Buna karşı ABD merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ da kendi kimliğini ortaya koyuyor. Bu çok vahim bir uygulama. Türkiye'deki Suriyeli, Afgan kardeşlerimizle Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, adreslerini ihbar etmek, televizyonlarda bunlara karşı kışkırtmalar yapmak, bu tür propagandalarla Türk milletinin değerlerine dayanarak insanlarımızı kardeşlerine karşı şiddet uygulamaya davet etmekle mücadele ediyoruz. Bunların karşısındayız. Ümit Özdağ'ı da uyarıyoruz. Yaptığı iş ABD'nin kaos planlarına hizmettir. Bunların cesaretini kıracağız. Türkiye'ye karşı tertip yapmakmış, tuzak kurmakmış, bizi kardeşlerimizle yumruk yumruğa getirme hayallerinden vazgeçsinler. Ümit Özdağ'ı ihtar ediyoruz. 

 

Türkiye’ deki sığınmacıların çoğunluğu Suriye’den gelenlerdir. Bu kişilerin de gönüllü olarak geri dönüşleri Ankara’ nın Şam ile doğrudan masaya oturmasından geçmektedir. Ne zaman bu konu gündeme gelse , Hükümetten , Suriye’nin PKK ile çatıştığı mesajları verilse, bir el hemen “Katil Esed” söylentileri ile kışkırtıcı haberleri devreye sokuyorlar. Böylelikle hem sığınmacıların dönüşü hem de Suriye yönetimi ile birlikte PKK’ nın tasfiyesinin önüne geçilmektedir.

Suriye’ de 13 yerel meclisle anlaşarak 100.000 konut yapacağını açıklayan Cumhurbaşkanına da sesleniyoruz. Bu proje Suriye’nin 13 devletçik kurularak parçalanması demektir. Suriye’nin parçalanması sonrasında sıra Türkiye’nin parçalanmasını getirecektir. Cumhurbaşkanının bu açıklamasına en çok PKK sevinmektedir.

Unutulmaması gereken, ABD Tayyip Erdoğan’ ı devireceğini belirtirken, Tayyip Erdoğan bu proje ile kendi kuyusunu kazmaktadır. Hepinize saygılarımızı sunuyoruz.”

Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek