Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 18 Mayıs 2022, Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi. 3779 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“İlk kitap ilk söyleşi”

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Lüleburgaz Sokullu İlçe Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen ROBOTİSTAN adlı kitabın söyleşisi her yaştan kalabalık bir okuyucu grubu ile gerçekleşti.
“İlk kitap ilk söyleşi”  

Yazar Selcan Aktaş adına Lüleburgaz Sokullu İlçe Halk Kütüphanesi ev sahipliğinde düzenlenen söyleşiye Lüleburgaz'ın ilk yayınevi olan Kedidedi yayıncılık kurucuları, Lüleburgaz Yetişkin Kitapkolik üyeleri, öğretmenler, öğrenciler, kütüphane müdavimleri katıldı.

 Söyleşide daha çok yazarın ilk kitabı olan Robotistan'ın ortaya çıkış süreci ve kitap yazmanın inceliklerinden bahsedilerek, özellikle çocuklar olmak üzere yazma konusunda hevesli olan birçok insana da ilham kaynağı oldu. 

Kütüphanenin büyülü atmosferinde gerçekleşen söyleşi ve ardından yapılan imza etkinliği katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile son buldu.

Lüleburgaz ilçesinde tüm yaşlara hitap eden etkinlikleriyle kütüphaneciliğe ve kütüphaneciye bakış açısını olumlu anlamda değiştiren Lüleburgaz İlçe Halk Kütüphanesi müdiresi Dilek Beyoğlu kütüphanelere olan ilginin her geçen gün arttığını, bu yüzden bu etkinliklerin okuyucu açısından çok önemli olduğunu ve ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. 

Kitabın yazarı Selcan Aktaş Robotistan'ın ortaokul yaşından itibaren her yaşta rahatlıkla okunabileceğini ve günümüz sorunsalı yapay zekayı konu aldığından özellikle Z kuşağının ilgisini çekeceğini belirtti.  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek