Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 06 Mayıs 2022, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 869 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polis ikna etti intihardan vazgeçti

Lüleburgaz Siteler Mahallesinde eşiyle sıkıntılar yaşayan genç adam, 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polisin ikna etmesi ile genç adam intihardan vazgeçti. Öte yandan adamın daha önceden de intihar girişiminde bulunulduğu öğrenildi.
Polis ikna etti intihardan vazgeçti  

Olay, 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında Siteler Mahallesi Sakin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısında meydana geldi.

Kendisini tanıyan çevredeki vatandaşların iddiasına göre 30 yaşındaki genç adam eşinin sosyal medya uygulaması üzerinden başka bir erkekle konuştuğunu öğrenmesinin ardından eşiyle kavga ettiği ve eşinin evden ayrıldığı iddia edildi. Eşiyle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bunalıma girerek intihara kalkışan genç adam ‘Eşim gelmezse aşağıya atlarım’ dedi.

Haber verilmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri, Polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından genç adam uzun uğraşlar sonucu sakinleştirilerek intihar etmemesi konusunda ikna edildi ve çatıdan indirildi.

Çatıdan indirildikten yaklaşık 20 dakika sonra ise eşi olay yerine geldi.

Kontrol amaçlı hastaneye götürülen genç adam ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan adamın kısa süre öncede intihar girişiminde bulunduğu ve polis ekipleri tarafından ikna edildiği öğrenildi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek