Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 29 Nisan 2022, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 1876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da korkutan yangın 16 bin metrekarelik mağaza kül oldu; 1 kişi yanarak yaralandı

Lüleburgaz’da 16 bin metrekare büyüklüğündeki bir mobilya mağazasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları yaklaşık 5 saat sürerken 1 kişinin yüzü yandı, 1 kişide dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Lüleburgaz’da korkutan yangın   16 bin metrekarelik mağaza kül oldu; 1 kişi yanarak yaralandı  

Yangın, dün saat 10.00 sıralarında Lüleburgaz merkezine 1 kilometre uzaklıktaki Turgutbey Köy yolu üzerinde bulunan 16 bin metrekarelik bir mobilya mağazasında meydana geldi. Yangın mağazanı depo bölümünde başladı ve alevler kısa sürede satış bölümüne de sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye Lüleburgaz başta olmak üzere çevre ilçelerden ve illerden takviye itfaiye ekipleri, Askeri Birlikler, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları yaklaşık 5 saat sürdü.

1 KİŞİ YANDI 1 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Yangında mağaza çalışanı 1 kişi dumanlardan zehirlenerek Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılırken, tesis sahibinin yüzünde de 2. derecede yanıklar meydana geldi.

Öte yandan yangın başladıktan kısa süre sonra Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yakından takip etti.

VALİ; “ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR”

Yangında mağaza kullanılamaz hale gelirken, Vali Osman Bilgin gazetecilere yaptığı açıklamada 1 kişinin dumandan etkilendiğini, tesis sahibinde de 2'nci derece yanıklar olduğunu söyledi. Bilgin devamında, üretim ve satış yapılan tesisin içinde çok miktarda ahşap malzeme, masa, sandalye bulunduğu için yangınla mücadelenin güçlükle yapıldığını belirtti. Vali Bilgin, çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangının kontrol altına alındığını söyledi. 

Yangında dumandan etkilenen işçi ile tesis sahibine sağlık ve AFAD ekipleri müdahalede bulundu.

Yangının ardından 16 bin metrekarelik mağaza adeta küle dönerek yıkıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek