Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Nisan 2022, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 3934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın ilk akademik korosu konser vermeye hazırlanıyor

Çalışmalarına 17 Mart 2022 Perşembe akşamı başlayan Çağdaş Türk Müziği Korosu saat 18.00’de Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nda şef Vildan Alanat yönetiminde çalışmalarına büyük bir titizlikle akademik olarak devam ediyor.
Lüleburgaz’ın ilk akademik korosu konser vermeye hazırlanıyor  

Bu koronun en büyük özelliği yerel besteci, şair ve sanatçılara kapısını açmış olmasıdır. Sanat yönetmenliğini Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu sanatçılarından Berke Meyman’ın yaptığı koro 7 Haziran 2022 Salı akşamı ilk konserini saat 20.30’da Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi’nde verecek. Pandemi nedeniyle özlenen sanatsal etkinliklere Çağdaş Türk Müziği Korosu inanıyoruz ki anlamlı katkıda bulunacakr. Şef Vildan Alanat “Eğer ben de üretiyorum, sanatın gelişmesine, zenginleşmesine katkıda bulunmak ve tanınmak istiyorum diyorsanız müracaatlarınızı bekliyoruz. Bestelerinizi, şiirlerinizi değerlendirmeye alıyoruz. Uygun görülenler koro repertuarına alınıp konserlerde seslenderilecektir”   dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek