Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Nisan 2022, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 3766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Budak Çal Tiyatro Şenliği kapalı gişe “7 oyunu 2 bin 100 sanatsever izledi”

Lüleburgaz Belediyesi’nin Kerim Budak Çal anısına 21 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında düzenlediği K. Budak Çal Tiyatro Şenliği’nde sahnelenen 7 oyun kapalı gişe oynandı. 300 kişilik Aşkiye Neşet Çal Sahnesi her oyunda tamamen dolarken toplam 2 bin 100 sanatsever sanata doydu.
Budak Çal Tiyatro Şenliği kapalı gişe  “7 oyunu 2 bin 100 sanatsever izledi”  

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs pandemisi nedeniyle 2 yıl ara vermek zorunda kaldığı ve bu yıl kapılarını K. Budak Çal Tiyatro Şenliği ismiyle açtığı şenlik kapalı gişe oynandı. 21 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında 90’dan fazla oyuncu, yönetmen ve sahne görevlilerinin yer aldığı 7 farklı oyun 2 bin 100 kişi tarafından izlendi.

Tiyatro severlerle buluştular!

Hemen hemen bütün oyunların kapalı gişe oynandığı ve bazı oyunlarda koridorların dahi dolup taştığı Kerim Budak Çal Tiyatro Şenliği’nde vatandaşın yoğun ilgisi sanatçıları memnun etti. Pandemi nedeniyle verilen uzun ara sonrası sahne tozunu yutan sanatçılar, tiyatro severlerle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek