Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 01 Nisan 2022, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 11150 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hastanede Gebe Okulu ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Lüleburgaz Devlet Hastanesinde Gebe Okulu, Yeni doğan 1. Basamak Yoğun Bakım Servisi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)’nde tedavi gören hastaların kermes açılışları gerçekleştirildi.
Hastanede Gebe Okulu ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisi açıldı!  

Açılış töreni, Lüleburgaz Devlet Hastanesinde dün saat 11.00’da gerçekleştirildi. Açılış törenine Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan, Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Dairesi Başkanı Fatıma Şahin, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan ve hastane çalışanları katılım gösterdi.

KAYMAKAM YÜCE NAZAR DUASI OKUDU

İlk öncelikle Hastanenin 3. katında bulunan Gebelik Okulunun açılışı gerçekleştirildi. Gebelik okulunda bulunan ve eğitim alan ailelere Kaymakam Salih Yüce, İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit ve Sağlık Bakanlığından gelen Kurum Müdürleri tarafından hediye verildi ve aileler ile sohbet edildi.

Öte yandan Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Gebe Okulunda bulunan yeni doğan bebeklerin başına geçerek Nazar Duası okudu.

Gebelik okulunun ardından yine Hastanenin 3. katında bulunan Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın gerçekleştirilmesinin ardından yoğun bakım ünitesinde yatan bebekler ziyaret edildi ve ailelerine hediyeler verilerek bebeklerin durumu hakkında bilgi alındı.

Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesinin açılışının ardından giriş katta bulunan ve TRSM hastaları tarafından hazırlanan birbirinden farklı el işi ürünlerin olduğu sergi ve kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışların ardından hastanede tedavi gören hastalara da gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından program saat 13.00 sıralarında son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek