HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Mart 2022, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 4165 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdussamed Kayalı hızlı başladı

Abdussamed Kayalı, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak seçildiği 20 Ocak 2022 Perşembe gününden itibaren; 40 gün içerisinde 150'si Milliyetçi Hareket Partisi hariç diğer partilerden olmak üzere 350 kişinin AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na üye olduğunu ifade etti.
Abdussamed Kayalı hızlı başladı  

Yine 40 gün içerisinde 3 bin 404 kişiyi de ı parti binasında misafir ettiklerini sosyal medya hesabından açıklayan AK  Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussmed Kayalı, göreve geldiği günden itibaren geçmiş dönem ilçe başkanlarının tamamı ile buluşma yapıldığını söyledi.

Başkan Kayalı; gazetemize yaptığı açıklamada “Davamız, kendi medeniyet değerlerimize sarılıp, milletimizin sevinç, huzur ve mutluluğunuesas alarakTürkiye'yi birlik, beraberlik, kardeşlik ve tam bağımsızlıkiçindehakkettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurdagöstereceğimizçabaylaHAKK'ın rızasına, milletimizin duasına talip olmak davasıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda sizi de aramızda görmek istiyoruz. Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan herkesi AK Partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyoruz. Çünkü üye olmak, 'Bu güzel davada ben de varım' demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz bu dönemde AK Parti İlçe Teşkilatımızı takipte kalalım, taklitlerimizden uzak duralım” dedi.

Haber; Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek