Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Ocak 2022, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2457 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali tekrardan Lüleburgaz’a geldi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin tekrardan Lüleburgaz’a gelerek Hızlı Tren Şantiyesini, Aile Sağlığı Merkezlerinin inşaatını, SGK İlçe Müdürlüğünü ve Zorlu Tekstil’i ziyaret etti.
Vali tekrardan Lüleburgaz’a geldi  

Dün saat 15.30 sıralarında Lüleburgaz’a gelen Vali Bilgin, ilk olarak Atatürk Mahallesi Ticaret Borsası İlköğretim Okulu yanındaki İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinin inşaatını inceledi.

Saatler 16.00 gösterdiğinde ise Atatürk Mahallesi Öğükler Sokak ile 8 Kasım Caddesi kesişimin de bulunan Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi inşaatını ziyaret etti.

Saat 16.30’da ise Lüleburgaz SGK Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Bilgin daha sonra Evrensekiz Kavşağında bulunan Hızlı Tren Şantiyesini ziyaret etti.

Hızlı Tren Şantiyesini ziyaret eden Vali Bilgin saat 18.00 sıralarında Zorlu Genel Müdürü Cemil Çiçek ile görüştü.

Ziyaret ile ilgili detaylar Pazartesi günü Hürfikir’de.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek