Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 26 Ocak 2022, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nesrin Gökay Karataş; “En ağır cezayı almasını istiyorum”

Lüleburgaz’da 4 Kasım 2022 tarihinde daha önce tanıdığı S.G. isimli kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen İlknur Gökay Tuncel’in kardeşi Nesrin Gökay Karataş “Ablamı bıçaklayarak öldüren S.G.‘nin en ağır cezayı almasını, ağırlaştırılmış müebbet cezası yemesini istiyorum” dedi.
Nesrin Gökay Karataş; “En ağır cezayı almasını istiyorum”  

Ablası İlknur Gökay Tuncel’in katili olan S.G.’nin yaklaşık 4 yıldan beri kendisini ve annesini de tehdit ettiğini belirten Nesrin Karataş; “Ablamla cinayet anında telefonla görüşüyorduk. Yaklaşık 8 dakika telefonla konuştuk. O konuşmada ablam katili S.G.’ye “Bırak kolumu canımı acıtıyorsun” demişti. Ben yetkililerden bu telefon görüşmemizin de dinlenerek karar vermelerini talep ediyorum. Bu cani kısa ceza alıp kalın arasına girmemeli” dedi.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Belediyesi çalışanı İlknur Gökay Tuncel; 4 Kasım 2022 tarihinde Lüleburgaz Belediyesi’nden çıkıp evine doğru giderken saha önceden tanıdığı S.G. tarafından öldürülmüştü.  İlknur Gökay Tuncel’in ölümü Lüleburgaz’da büyük üzüntüye neden olmuştu.

İlknur Gökay Tuncel’in babası Recep Gökay’da gazetemize yaptığı açıklamada; “Kızım ölmesi bizi adeta hayattan kopardı. Katilin en cezayı almasını istiyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek