HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Ocak 2022, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 401 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kızılay yolda kalanlara kumanya dağıttı

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi, 24-25 Ocak 2022 tarihlerinde kötü hava koşullardan dolayı yollar kapandığı için yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya dağıttı.
Kızılay yolda kalanlara kumanya dağıttı  

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi Başkanı Mustafa Gamsız yaptığı açıklamada; “Özellikle Lüleburgaz, Kırklareli ve diğer illerden İstanbul’a doğru giden veya İstanbul’dan bu illerimize doğru giderken yollarda kalan vatandaşlarımız yurtlarda ağırlanmıştı. Bizler de Türk Kızılayı Lüleburgaz  Şubesi olarak hem yurtlarda ağırlanan hem de yollarda kalan vatandaşlarımıza kumanya dağıtımı yaptık. Türk Kızılayı hem ülkemizde çaresiz vatandaşlarımızın ve çaresiz insanların yanındadır.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek