HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Ocak 2022, Pazartesi 09:38 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gülle atmada Lüleburgaz’ı temsil edecek!

Lüleburgaz İlçe Gençlik Spor Kulübü sporcusu olan ve aynı zamanda İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde çalışan 52 yaşındaki Bülent Döçler, Lüleburgaz’ı gülle atma dalında Bursa’da düzenlenecek olan Atletizm Şampiyonasında temsil edecek.
Gülle atmada Lüleburgaz’ı temsil edecek!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Daha öncelerde de gülle atma dalında Türkiye Şampiyonluğu ve iki defa Türkiye 2’nciliği alan Bülent Döçler tekrardan katılacağı 50-55 yaş kategorisinde Masterlar Atletizm Şampiyonasında Lüleburgaz’ı temsil edecek.

 

Bursa’da 5-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Masterlar Atletizm Şampiyonasında gülle atma spor dalında Bülent Döçler Lüleburgaz’ın gururu olarak rakipleri ile yarışacak.

 

8 Kasım Stadında kendisi için oluşturulan platformda antrenmanlarını sürdüren Bülent Döçler’i Hürfikir Gazetesi ziyaret ettik.

 

ŞAMPİYON OLMASI ÇOK YÜKSEK

 

Döçler, 8 Kasım Stadında gerçekleştirdiği atışlarda yaklaşık 11 ile 12 metre arasında atış yapmakta.

Kendi yaş kategorisinde ise şu anlık bu dereceye ulaşan isim gözükmediği gibi Döçler’in şampiyonada yüksek ihtimal ile şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek