Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Ocak 2022, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Güven, Şoförler Odası Başkan adaylığını açıkladı

Lüleburgaz 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde 2014 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Koray Güven, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Sanatkarları Odası Genel Kurulu’nda Başkan adayı olduğunu açıkladı.
Koray Güven,  Şoförler Odası Başkan adaylığını açıkladı  

Aynı zamanda Havsa Trakya Motorlu Taşıyıcılar Başkan Vekilliği görevini de yürüten Koray Güven, “Şoför Esnafının sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözmek için 13 Şubat 2022 Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul’da Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Sanatkarı Odası Başkanlığı’na adayım” dedi.

Koray Güven kimdir?

Trakya genelinde  20 yılı  aşkın bir süreden beri  şoförlük mesleğini yürüten 41 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Koray Güven, 2014 yılından beri de 1 Nolu Lüleburgaz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütüyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek