Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 21 Ocak 2022, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürfikir’e 10 Ocak ziyareti

Gazetemiz Hürfikir’e 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ziyareti devam ediyor.
Hürfikir’e 10 Ocak ziyareti

 

Gazetemizi dün önce AK Parti önceki dönem Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı  Betül Özdemir ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Betül Özdemir daha sonra Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’a   Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı Türkiye’de Eğitimin 20 yılı: 2000-2019” adlı kitabı hediye etti.

Betül Özdemir ziyaret esnasında verdiği bilgilerde Türkiye'de eğitim alanında 2000'li yıllarda atılan adımların sonuçlarının rakamlarla ele alındığı ve illere ait istatistiklerin de yer aldığı kitabın yararlanılabilecek bir arşiv olduğunu belirtti.

‘Türkiye'de Eğitimin 20 Yılı: 2000-2019’ adlı kitapla ilgili kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürdüğünü kaydeden Özdemir; “Devletimizin hazırlamış olduğu eğitim alanındaki reformların 20 yıla dağılımını anlatan kitapta ilimize ait veriler de yer alıyor. Yıllar içinde farklı kademelerde öğretmen, öğrenci, derslik ve okul sayılarındaki değişime dair bilgiler bulunuyor. Konuyla ilgili olanların bu 19 yıllık süre içinde yararlanabilecekleri önemli bir kaynak özelliği taşıyor” dedi.

Gazetemizi Hürfikir’i daha sonda da CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya ve CHP üyesi Haluk Hasköylü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Kaya ve Hasköylü Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’la yerel ve genel gündem değerlendirmesinde bulunduktan sonra gazetemizden  ayrıldı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek