Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Ocak 2022, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 496 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kristal-İş’ten Birol Özbay’a ziyaret

Kristal-İş Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ile Evrensekiz Cam İşleri çalışanları, CHP’ye 120 kişilik ekibi ile geçen Birol Özbay’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundular.
Kristal-İş’ten Birol Özbay’a ziyaret  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Evrensekiz cam işçileri adına konuşan Kristal-İş Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Sercan Akyol, CHP’ye geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını Birol Özbay’a belirterek, Birol Özbay’ın her zaman arkasında olduklarını belirtti.

 

Kristal-İş Şube Başkanı Mehmet Özmüş ise; “Yıllarca iş yerinde ve sendikamızda mücadele ettiğimiz Birol abimize hayırlısı olsun” diyerek her zaman Evrensekiz Cam Çalışanlarının yanında olduğunu belirtti.

 

Birol Özbay ise Kristal-İş Şube Başkanı Mehmet Özmüş’e, Cam çalışanlarına ve Belde Başkanı Recep Kocamış’a teşekkürlerini iletip her zaman yanında olacağını ve kendisine göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek