33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 18 Ocak 2022, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamitabat yolu “Allah’a Emanet”!

Lüleburgaz’a bağlı Hamitabat Köyünün yolu, oluşan çukur ve eğimlerden dolayı araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Bazı sürücüler ise yol ile alakalı; “Allaha emanet bir şekilde gidiyoruz” yorumunda bulundular.
Hamitabat yolu “Allah’a Emanet”!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Tatarköy’ü geçtikten sonra Hamitabat köyüne giden yol adeta kazalara ve ölümlere davetiye çıkartacak cinsten. Gelen tepkiler üzerine Hürfikir Gazetesi olarak 15 Ocak Cumartesi günü yaptığımız incelemelerde yolun birçok bölgesinde derin çukurlar ile ağır tonajlı kamyon ve TIR’ların geçmesi sebebiyle eğimlerin olduğu görüldü.

 

Köy halkı ve vatandaşlar ise yetkililerden köy yolunu biran önce yapılmasını talep ediyor. Öte yandan vatandaşlar yolda birçok aracın özellikle akşam saatlerinde kaza yaptığı belirttiler.

 

AZ DAHA GÖLETE DÜŞÜYORDU

 

Yaklaşık 2 hafta gün önce Hamitabat Köyünün girişine yakın yerde saat 23.00 sıralarında bir araç oluşan derin çukura fark etmeyerek girmesi sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek maddi hasarlı kaza meydana gelmişti. Kazadan sonra araç kullanılamaz hale gelmişti ve çekici ile olay yerinden kaldırılmıştı. Öte yandan kaza yapan araç 1-2 metre daha ilerleyip duramasaydı az daha göletin içine düşmekten kıl payı kurtulmuştu.

 

Cumartesi günü yaptığımız incelemelerde ise göletin yanında bulunan çukurların halen aynı şekilde durduğu ve araç sürücüleri için tehlike yarattığı görüldü.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek