HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Ocak 2022, Pazartesi 09:50 tarihinde eklendi. 327 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ADD ile iş birliği protokolü!

Lüleburgaz Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Lüleburgaz Şubesi arasında derneğin gerçekleştireceği atölye ve benzeri çalışmalara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.
ADD ile iş birliği protokolü!  

Lüleburgaz Belediyesi, ADD Lüleburgaz Şubesi ile her yaştan kesime hitap edecek atölye çalışmaları ve etkinlikle Atatürkçü düşünce yapısını geliştirmek ve yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için iş birliği protokolü imzaladı.

 

İş birliği protokolünü Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Hatice Çetinaslan imzaladı.

 

31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek iş birliği protokolü kapsamında Lüleburgaz Belediyesi ADD Lüleburgaz Şubesi’nin yapacağı atölye ve etkinlikler için uygun olan salon veya işlikleri ücretsiz bir şekilde tahsis edecek. ADD de atölye çalışmalarını vatandaşlara ücretsiz bir şekilde gerçekleştirecek.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek