HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Ocak 2022, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekliler Derneği’nde görev dağılımı yapıldı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Lüleburgaz Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı. Mehmet Kaplan’ın Şube Başkanlığı’nı yaptığı TED Lüleburgaz Şubesi görev dağılımının ardından 21 Aralık 2021 tarihinden itibaren çalışmalarına başladı.
Emekliler Derneği’nde görev dağılımı yapıldı  

TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan yaptığı açıklamada; “Derneğimizin 500 üyesi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Şubemizde idari Sekreterlik görevine Hüseyin Özcan, Mali Sekreterlik görevine Ramazan Putuş,  Eğitim Sekreterliği görevine Recep Erçek, Teşkilatlandırma Sekreterliği görevine de Mürsel Umut seçildi. Görev dağılımın ardından çalışmalarımız 21 Aralık 2021 tarihi itibari ile başladı.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek