Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Ocak 2022, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 1874 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı; “Biz Lüleburgaz aşığıyız”

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı gazetemize açıklama yaparak yerel gündemi değerlendirdi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı; “Biz Lüleburgaz aşığıyız”  

Başkan Kayalı yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye geçmişe dönük ve gelecekte karşılaşacağı nice problemin çaresini bulabilme iradesini göstermiş büyük ve güçlü bir ülkedir. Covid-19 pandemisinin daha önce hiç gerçekleşmediği şekilde dünya ekonomisini daraltmaya götürdüğü bariz ortada iken Türkiye'nin bu durumdan etkilenmemesini beklemek takdir edersiniz ki gerçekçi bir bakış açısı olmayacaktır.

Dünyanın eskisi gibi olmayacağını gören ve bu noktada hayati hamleler ile '' Türkiye Modeli'' olarak adlandırılan ekonomik modeli hayata geçiren AK Parti Hükümetimiz; salgın sonrası dönemde gerek ekonomisi, gerek milli savunma hamleleri gerekse potansiyeli ile küresel anlamda söz sahibi olma idealini pekiştirecek ve azalan cari açık, gerçekleşen üretim, istihdam ve yatırım atakları ile, ekonomik anlamda milletimize 2023 hedeflerimiz çerçevesinde refah dolu günleri sağlayacaktır.

Nitekim Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu haftaki grup toplantımızda ''Temmuz ayında duruma bakarak çalışanların maaşlarının tekrar değerlendireleceğiz'' açıklamasını yapmış, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nurettin Nebati STK ve İş adamlarımız ile yaptığı nice toplantıda enflasyonun üzerine gidileceğini ve tek haneli rakamlara indirilmesi için tüm kaynakların seferber edileceğini defaat ile belirtmiştir.

AK Partimizin siyaset anlayışı budur. AK Parti sorunları halı altına süpürerek değil, sorunları kaynağında çözerek girdiği tüm seçimleri kazanan ve bu şekilde dünya siyaset tarihine geçen ve tek siyasi rakibi kendisi olan bir siyasi partidir. Bugün muhalefete yakın anket şirketlerinde dahi problemlerin çözümünü AK Parti'de gören vatandaşlarımız, partimizi birinci parti olarak belirlerken bizim asli manada üzüldüğümüz yegane mesele ülkemizin en büyük probleminin muhalefet problemi olduğu gerçeğidir.

Hiç bir çözüm önerisi sunmadan sanki Türkiye IMF kapılarında borç arıyormuş gibi açıklamalar yapıp ''Yeter ki Erdoğan gitsin de sonrasında ne olursa olsun'' anlayışına bürünen ve daha Cumhurbaşkanımız karşısında adayını bile belirleyemeyen bir muhalefetin bu ülkeye hiç bir yararı olmayacağını milletimiz çok iyi bilmektedir.

Bu gerçekler göze alındığında elbette ki muhalefetin bu tavrı yerelde de ortaya çıkmaktadır. Sıfatı ''eski CHP ilçe başkanı'' olan bir şahsın gerginlik üretip sonunda da kendine kahramanlık payesini yakıştırmak istemesi sonucunda yaptığı açıklamalar tamı tamına bir hezeyan silsilesidir.

Açıkcası CHP'deki çift başlılık probleminin ilçemize kadar tevarüs edilme durumu bizi şaşırtmamak ile beraber Lüleburgaz siyaseti için bir üzüntü vesilesidir. Kendi partisinde dahi siyaset imkanı bulamayıp ''iki kez'' disipline sevk edilen bir şahsın ''gündeme gelme çabası'' ile partimize yaptığı asılsız iftiraları ibretle okuduk. Pek tabi kendisi bizim muhatabımız değil, biz CHP'nin iç işlerine de karışmak istemeyiz lakin halkımıza hizmet için ''üyelik'' sıfatını bekleyip 1,5 yıl kenarda bekleyen bir şahsın bugün kendi PR'ını sağlamak amacı ile partimize bühtanda bulunması kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi, sözde hizmet için CHP YDK kararını beklemesi de aslında diline ve kalemine pelesenk olan halk sevgisinin üyelik durumu ile sınırlı olduğunu göstermektedir ve bu da ayrı bir samimiyetsizliktir, çelişkidir.

Bizim millete hizmet anlayışımızda ''sıfat'' sadece bir araçtır, amaç olamaz. Birilerinin bir sıfat ve makam sahibi olmayı ''amaç'' haline getirip, öfke nöbetlerine girdiğini görünce üzerimizdeki sorumluluğun ne denli büyük olduğunu görmekteyiz. Muhalefetin genelden yerele politika üretmek yerine kendi dinamiklerine mesaj amaçlı popülist açıklamalar yapması sonucunda enerjisini tüketmesini milletimiz ve Lüleburgaz halkının takdirine bırakmakla beraber halkımızın bunu hak etmediğini çok iyi biliyoruz.

Tavsiyemiz; kendi problemleri ile, iç çekişmeleri ile, çelişkili açıklamaları ile meşgul olsunlar. Birbirlerine mesaj vermek ve PR çalışması sağlamak amacı ile girdikleri her seçimde mağlup oldukları partiye bühtanda bulunmak sureti ile gülünç hale gelmesinler.

Merhum Ziya Paşa şöyle demişti; "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde" Üretimde en başarılı oldukları nokta iftira ve yalan olan bir zihniyetin, eserleri ile kurulduğu tarihten itibaren milletin teveccühüne layık olmuş bir partiye seviyesizce hakaret ve iftiralarda bulunması ve bunu onlarca seçimden mağlup çıkmış bir halde yapması, tahmin ediyoruz ki; siyaset biliminin dahi çözmekte zorlanacağı bir siyasi kördüğümün eseridir.

Biliniz ki; onlar konuşur, biz yaparız! Onlar iftira üretir, biz hizmet üretiriz! Onlar sorunları çözemez, öteler, erteler, biz sorunları çözeriz! Çünkü biz; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde halka hizmeti hakka hizmet bilen AK Partiyiz! Biz Lüleburgaz aşığıyız!”

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek