Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 14 Ocak 2022, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 578 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

525 yangına müdahale ettiler!

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiyesi 2021 yılında toplam 525 yangına müdahale ederken 599 arama ve kurtarma faaliyetinde bulundu. Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz İtfaiyesi geçtiğimiz yaz hepimizin ciğerlerini yakan Akdeniz’deki orman yangınlarına ön saflarda müdahale ederek büyük bir kahramanlık örneği sergiledi.
525 yangına müdahale ettiler!  

Lüleburgaz’ın insan yaşamı konusundaki en önemli birimlerinden biri olan Lüleburgaz İtfaiyesi için 2021 yılı hareketli geçti. Geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla benzer ölçekli belediyeler arasındaki en donanımlı ve hızlı müdahale eden itfaiye ekiplerinden biri olan Lüleburgaz İtfaiyesi yüzlerce olaya anında müdahale etti. Lüleburgaz İtfaiyesi yangından kazaya, arama kurtarma operasyonlarından orman yangınlarına kadar çok sayıda alanda sadece insanların değil, tüm canlıların hayatını kurtarmak için canla başla çalıştı.

 

63 KONUT YANGININA ANINDA MÜDAHALE

 

112 Komuta Merkezi’nden gelen ihbarlara ortalama 4 dakika içerisinde müdahale eden Lüleburgaz İtfaiyesi 2021’de 63 konut, 31 fabrika, 49, 227 anız, 49 trafo, 2 de orman yangını olmak üzere toplam 525 yangının söndürülmesinde aktif rol aldı. Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz  İtfaiyesi 599 adet arama kurtarma faaliyetinde yer aldı. Öte yandan itfaiye ekipleri 2021 yılında 78 adet trafik kazasına da hızlı bir şekilde müdahale etti.

 

AKDENİZ’DE DE VARDI!

 

Lüleburgaz ve çevresindeki en donanımlı itfaiyelerden biri olan Lüleburgaz İtfaiyesi, Lüleburgaz çevresindeki olaylara takviye olarak gitmekle kalmadı, Ağustos ayında Akdeniz Bölgesi’nde meydana gelen orman yangınlarına da desteğe gitti. Kırklareli’nden gönüllü bir şekilde tek ekip olarak Akdeniz’deki orman yangınlarına müdahaleye giden Lüleburgaz İtfaiyesi personeli, orman yangınlarıyla günlerce uykusuz bir şekilde en ön safta kahramanca mücadele etti. 2021 yılında birbirinden başarılı çalışmalara imza atan Lüleburgaz İtfaiyesi, 2022 yılında da aynı şekilde çalışmaya devam edecek.

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek