Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Ocak 2022, Perşembe 15:10 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Takıma seçildi, Lüleburgaz’ın gururu oldu!

Lüleburgazlı futbolcu Utkan Konyalı, U-17 Milli Takım aday kadrosunda yer alarak Lüleburgaz’ın gururu oldu. Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve yetiştiği Lüleburgaz Atletik Kulübü, sosyal medya hesaplarından Utkan Konyalı’yı tebrik ettiler.
Milli Takıma seçildi, Lüleburgaz’ın gururu oldu!

Haber; Uğurcan KARAOĞLU


Babası Seyfullah Konyalı gibi tecrübeli futbolcu olan Utkan Konyalı, U-17 Milli Takımı’nın Antalya'da başladığı hazırlık kampına katılarak Mart ayında oynanacak olan Elit Tur maçları öncesi Milli Takım antrenmanlarına çıktı. Öte yandan 3 gün önce başlayan antrenmanlar bugün son bulacak.

 

Futbol hayatına Lüleburgaz Atletik Kulübünde başlayan Utkan Konyalı 2021 yılının Eylül ayında Ergene Velimeşespor’la profesyonel sözleşme imzalamıştı. Konyalı daha sonra devre arasında Edirnespor’la sözleşme imzalayarak Edirnespor’a transfer oldu.

 

Konyalı’nın futbola başladığı ve yetiştiği Lüleburgaz Atletik Kulübü ve Belediye Başkanı Murat Gerenli sosyal medya hesaplarından mesaj yayımlayarak Utkan Konyalı’yı tebrik etti.

 

 

“BİZLERİ ONURLANDIRDI”

 

Kulüpten yapılan açıklamada; “Kendi insanına güvenmeyen toplumlar asla muvaffak olamaz’ sloganıyla çıktığımız gelişim yolculuğunun hedeflerinin en önemli basamağı olan milli takımlarda görev alma başarısını U-17 milli takıma giderek gösteren gurur kaynağımız Utkan Konyalı evladımızı tebrik ederiz. Gösterdiği karakteri ile yılmadan usanmadan sabırla çok ama çok çalışarak bu hedeflere ulaşması bizleri onurlandırmıştır. Ay yıldızlı kutsal formayı layıkıyla taşıyacağından şüphemiz yoktur” denildi.

 

“HELAL OLSUN BİZİM ÇOCUK”

Belediye Başkanı Murat Gerenli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise; “Gençlerimiz kendilerine fırsat verildiğinde her şeyi başarabilecek güçtedir. U-17 Milli Takımı'na seçilerek hepimizin gururu olan Utkan Konyalı'yı yürekten tebrik ederim. Helal olsun bizim çocuk” dedi.


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek