HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Ocak 2022, Perşembe 09:03 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Boş dairede kablolar tutuştu!

Lüleburgaz Altıyol meydanda bulunan bir apartmanın 3’üncü katındaki kimsenin yaşamadığı boş dairede elektrik kablolarından olduğu düşünülen kısa süreli yangın çıktı. Öte yandan itfaiye ekipleri olay yerine gelen kadar alevler kendiliğinden söndü.
Boş dairede kablolar tutuştu!  

Olay, 11 Aralık Salı günü saat 18.00 sıralarında Özerler Mahallesi Altıyol adlı mevkide bulunan Emrullah Efendi Caddesi üzerindeki bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi.

Kimsenin yaşamadığı boş dairede bir anda evin camlarına yansıyan alevleri gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

KENDİLİĞİNDEN SÖNDÜ

Ancak İtfaiye, polis ve ambulans ekipleri gelene kadar yaklaşık 5 dakika içerisinde alevler kendiliğinden sönerken etrafta plastik yanığı kokusu oluştu.

İddiaya göre evin elektrik kablolarının kendiliğinden tutuşarak daha sonra söndüğü düşünüldü.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek