Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 12 Ocak 2022, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖZGÜR KAYA, 1,5 YIL SİYASİ YASAKTAN SONRA SAHAYA İNDİ

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde 2015-2017 yıllarında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı kazanarak görev yapan Özgür Kaya, 1,5 yıl siyasi yasaktan sonra tekrar sahaya indi.
ÖZGÜR KAYA, 1,5 YIL SİYASİ YASAKTAN SONRA  SAHAYA İNDİ  

CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu tarafından son bir buçuk yıl içinde 2 kez disipline sevk edilen ve CHP Genel Merkezi tarafından disiplin cezaları kaldırılan Özgür Kaya sahaya indi.

Özgür Kaya gazetemize yaptığı açıklama şunları söyledi; “  Yaklaşık 1,5 yıl boyunca hakkımızda 2 kez artarda başlatılan tedbirli disiplin soruşturmaları sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisinden, siyasetten ve sizlerden uzak kaldık. Bu süreçte halkımız AKP’nin yarattığı ekonomik krizde her şeyini kaybeder, çocuklarımızın gelecekleri çalınırken, elimizin kolumuzun bağlı olması bizi kahrediyordu. İşçi maaşları azgın sömürü düzeninin çarkları içinde erirken, çiftçi borçlarını ödemek için tarlasını traktörünü satarken, esnaf siftah yapamadan evine başı eğik dönerken, emekli anne babalar geçinemiyoruz diye feryad ederken, onların sesine ses olamamak onlar için mücadele edememek bize tarifsiz acılar veriyordu. Milletimizi fakr-u zaruret içeresinde perişan görürken, vatan parsel parsel satılırken bir köşe de oturmak bize çok ama çok ağır geliyordu.

   Geçtiğimiz günlerde hakkımızdaki suçlamalar, CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından reddedilip tüm haklarımız iade edildiğinde kendimizi yeniden doğmuş gibi hissettik. Bu süreçte bizden desteğini hiç esirgemeyen başta CHP üyeleri, delegeleri ve yöneticileri olmak üzere tüm Kırklareli ve Lüleburgaz halkına ve kamuoyuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere yol gösteren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, MYK üyeleri Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Örgütün Adaletinin temsilcileri YDK üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.

     Bize 1,5 yıl boyunca siyaset yasağı getiren tedbirli disiplin sürecinden sonra, kimseye kırgın ya da kızgın değiliz, olmayacağız. Kimseden intikam almak için uğraşmadık, uğraşmayacağız. Siyasi hayatımız boyunca hiçbir zaman yüzümüzü parti içerisinde ki mücadeleye ve parti içindeki çatışmalara çevirmedik, çevirmeyeceğiz. Çünkü bizim bu halkımıza karşı başka görevlerimiz var ve bunların en başında, halkın bütün dertlerine çare aramak ve bu dertlerin kaynağı olan AKP iktidarından ülkemizi kurtarmaktır. Bu görevin gereği, ev-ev, kapı-kapı dolaşmak, halkımıza gerçekleri anlatmak ve tüm Türkiye’yi AKP’nin yarattığı yokluk ve yoksulluktan kurtarmak için çalışmaktır.

 AKP’nin yarattığı ekonomik krizde annelerin gözü yaşlı, babaların boynu bükük, mutfaklar alev alev yanarken, gençler geleceklerinden umutsuz ülkeyi terk etmeye çalışırken daha acil ve daha önemli bir görevimiz yoktur, olamaz.

 AKP tarafından parsel parsel satılan bu vatanın kurtuluşu, Cumhuriyet Halk Partisinin devrimci kadrolarının omuz omuza harekete geçmesiyle mümkündür.

Bizler de geriye bakmayacak, parti içi çekişmelere taraf olmayacak,  tüm Kırklareli’nde köy-köy mahalle-mahalle dolaşarak halkın kurtuluşu için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında neler yapacağımızı anlatacağız.

Makam için değil vatan için, geliyor gelmekte olan diyerek sahaya çıkma ve halkımız için çalışma zamanıdır.”

Murat Mahir ALTAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek