Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Ocak 2022, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, kripto para ve isim sponsorluğu anlaşması imzaladı

- TFF 2. Lig takımlarından Kırklarelispor, kripto para alım satım platformu CriptoSwaps ile isim sponsorluğu ve kripto para anlaşması imzaladı.
Kırklarelispor, kripto para ve isim sponsorluğu anlaşması imzaladı  

Kentteki bir restoranda düzenlenen imza törenine Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, CriptoSwaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan Cıbır ve kulüp yöneticileri katıldı.

Can, konuşmasında, takım için çok önemli bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi.

Kırklarelispor'un adının artık CriptoSwaps Kırklarelispor olacağını ifade eden Can, ayrıca kripto para borsası sayesinde kulübün sabit bir geliri olacağını belirtti.

Kripto para alım satım platformlarının pek çok futbol kulüpleriyle sponsor olduğunu anımsatan Can, "Kırklarelispor'umuz yine tarihi günlerinden birini yaşıyor. 1968 yılında kurulan kulübümüzün ilk defa artık sabit bir geliri olacak. Bunda da CriptoSwaps'ın çok büyük desteği oldu. Tüm dünya artık elektronik para sistemine geçti. Bizde CriptoSwaps token adı altında kripto para çıkaracağız. Burada halkımızın desteği ile inşallah bunu da büyüteceğiz. İnşallah hedefimiz olan 1. lige en kısa zamanda çıkarız." diye konuştu.

Can, kripto tokenlerin 5 Ocak 2022 tarihinden itibaren satışa çıktığını söyledi.

CriptoSwaps Yönetim Kurulu Başkanı Cıbır da anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek