Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 08 Ocak 2022, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey Güvenspor’dan SMA hastası minik İdil’e destek!

SMA Tip 1 hastası olan 11 aylık minik İdil Ayşe Adakan için başlatılan yardım kampanyasına destekler sürerken, bir destekte Ahmetbey Güvenspor’un futbolcularından ve yönetiminden geldi.
Ahmetbey Güvenspor’dan SMA hastası minik İdil’e destek!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Ahmetbey Güvenspor yönetimi ve futbolcuları dün SMA 1 Tip hastası olan 11 aylık İdil Ayşe Adakan için maddi destek oldular.

 

Futbolcular, maç başına aldıkları primleri kendi aralarında toplayarak yönetime teslim etti. Daha sonra yönetim kurulu üyelerinin de takviye yaptığı para, baba İbrahim Adakan’ın hesabına yatırıldı. Ahmetbey Güvenspor futbolcularının ve yönetiminin bu davranışı vatandaşlardan takdir topladı.

 

“TÜM KULÜPLERİNİN BU YARDIM KAMPANYASINA KATILMASI EN BÜYÜK TEMENNİMİZDİR”

 

Ahmetbey Güvenspor yönetimi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda; “SMA 1 Tip tedavisi gören güzeler güzeli kızımız İdil Ayşe Adakan için başlatılan yardım kampanyasına Güvenspor ailesi olarak destek veren futbolcularımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. Tüm Amatör Futbol Kulüplerinin bu yardım kampanyasına katılması en büyük temennimizdir. Futbolda rekabeti güzel kılan, birlik ve beraberlik içinde insanların hayatına dokuna bilmemizdir.” açıklamasında bulunuldu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek